Hvem er vi?

Birch & Rasmussen Aps Arkitekter giver professionel rådgivning og kreativ sparring ved byggeri for private og erhverv.

Vi har stor erfaring i at arbejde med til- og ombygning af eksisterende enfamiliehuse og ejendomme. Til at se nye løsninger og dermed åbne for nye muligheder i en eksisterende bygning. Vi udfordrer med kreative idéer og tanker om, hvordan indretnings- og funktionelle problemer kan løses. Endelig følger vi byggeriet til dørs med tegninger, myndighedsgodkendelse, projektering samt tilsyn og styring af byggeriet.

Vi rådgiver bygherre, såvel private som professionelle fra byggeriets kreative opstart til den endelige færdiggørelse.

Vi ser det som vores hovedopgave at være med til at løse de ønsker og problemer, som bygherren har med hus og indretning, og vi giver vores bud på en kreativ og konstruktiv løsning på et højt fagligt arkitektonisk niveau.

Vi prioriterer personlig rådgivning højt og lægger vægt på at projekter gennemføres i gensidig forståelse for at bygherrens behov og ønsker samt at økonomiske og tidsmæssige rammer indarbejdes.

Tegnestuen, Birch & Rasmussen Aps., drives af arkitekt Per Birch og arkitekt Merete Rasmussen. Begge har bred erfaring indenfor arkitektur og byggeri og har arbejdet i faget i ca. 30 år.

Birch & Rasmussen Aps er medlem af DANSKE ARKitektvirksomheder og har professionel ansvarsforsikring hos Tryg